Dette er tekstversionen af Odense Universitetshospital/Svendborg
Klik her for at komme til den grafiske version af Odense Universitetshospital/Svendborg

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Odense Universitetshospital/Svendborg


Sygehusenheden OUH har matrikler i Odense, Nyborg, Svendborg og på Ærø. Det er regionens største sygehusenhed, og som universitetshospital tilbyder OUH højt specialiserede behandlinger.

OUH

Universitetshospital behandler patienter fra hele regionen

Sygehusenheden på Fyn hedder OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus, men enheden behandler patienter fra hele Region Syddanmark.

Navnet dækker over fire sygehusmatrikler. Med et patientgrundlag på cirka 430.000 borgere og som et universitetssygehus, er OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus regionens største sygehusenhed, hvor der arbejder cirka 8.800 medarbejdere.

OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus er som universitetshospital regionens højt specialiserede sygehus og tager dermed ofte over på særligt komplekse behandlinger.

OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus består af 4 sygehusmatrikler

Sygehusenheden og dermed de 4 sygehusmatrikler drives af den samme øverste ledelse, der består af en direktion på 6, hvoraf den ene er administrerende sygehusdirektør.
Direktionen refererer direkte til regionsdirektøren.

Sygehusenheden er fordelt på følgende 4 sygehusmatrikler:

På Odense Universitetshospital/Svendborgs hjemmeside kan du læse mere om organiseringen og finde oversigt over afdelinger
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk