Dette er tekstversionen af Koncern Kommunikation
Klik her for at komme til den grafiske version af Koncern Kommunikation

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Koncern Kommunikation


Koncern Kommunikation er Region Syddanmarks centrale kommunikationsafdeling, som har ansvaret for den eksterne, borgerrettede kommunikation samt den interne kommunikation.

Ekstern og borgerettet kommunikation

Koncern Kommunikation har det primære ansvar for formidlingen af Region Syddanmarks politiske og organisatoriske virke og arbejde til borgerne. Koncern Kommunikation arbejder bl.a. med pressehenvendelser og -håndtering, samt pressemeddelelser og kampagner.

Koncern Kommunikation har en rådgivende og strategisk rolle i forhold til presse og medier på tværs af Region Syddanmarks enheder.

Koncern Kommunikation har desuden det primære ansvar for Region Syddanmarks hjemmesider samt indhold på de sociale medier.

Koncern Kommunikation udsender kvartalvis sundhedsmagasinet Sund i Syd.

Intern kommunikation og ydelser

Region Syddanmark har et fælles intranet for samtlige medarbejdere, samt individuelle intranet for de enkelte enheder. Redaktionen af det fælles intranet er forankret i Koncern Kommunikation.

Via Koncern Kommunikation kan du bestille videojournalister, som bl.a. kan hjælpe med at lave præsentations- og undervisningsvideoer.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk