Dette er tekstversionen af Frivillighedsprisen
Klik her for at komme til den grafiske version af Frivillighedsprisen

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Frivillighedsprisen


Frivillighedsprisen sætter fokus på det frivillige arbejde i regionen. Hovedprisen i 2020 gik til studerende på Musikkonservatoriet i Esbjerg, som spiller for patienter og pårørende på intensivafdelingen i Esbjerg.

Vindere af frivillighedsprisen 2020
De tre vindere af Frivillighedsprisen 2020. Yderst til venstre studerende Elisabeth Panduro Holst fra musikkonservatoriet i Esbjerg samt sygeplejerske Inger Johanne Overgaard fra intensivafdelingen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, dernæst Dennis Larsen fra Syrenparken og Sarah Bro, medarbejder på Syrenparken. Yderst til højre medlemmer af Akutgruppe Strynø. 

Studerende fra musikkonservatoriet i Esbjerg vandt Frivillighedsprisen 2020

Vinderne af Region Syddanmarks Frivillighedspris 2020 blev studerende fra Musikkonservatoriet i Esbjerg. Der var også priser til Akutgruppe Strynø og til Dennis Larsen fra Syrenparken Socialcenter Lillebælt.

De unge konservatoriemusikere fra Musikkonservatoriet i Esbjerg spiller for patienter og pårørende på Intensivafdelingen på Sydvestjysk Sygehus på initiativ fra medarbejderne Inger Johanne Overgaard og Susanne Fischer, som har dediceret deres fritid til initiativet.

Dennis Larsen er medlem af frivillighedsgruppen på Syrenparken Socialcenter Lillebælt og arbejder utrætteligt for at hans medborgere på Syrenparken får besøgsvenner og kontakt til frivillige.

Akutgruppe Strynø v. Strynø Beboerforening yder førstehjælp og omsorg fra en ulykke indtræder til redningspersonalet når frem.

5 frivillige indsatser var nomineret til Frivillighedsprisen 2020

Se videoer med de 5 nominerede.

Hvem kan modtage prisen?

Frivillighedsprisen kan gives til:

Frivillige skal med andre ord være tilknyttet Region Syddanmark for at komme i betragtning til prisen.

Fokus på samarbejde mellem region og frivillige

Frivillighedsprisen uddeles af Region Syddanmark for at sætte fokus på samarbejdet mellem regionen og de frivillige og for at hylde den indsats, de frivillige bidrager med.  

En gang om året uddeler regionen Frivillighedsprisen, og alle borgere i regionen kan indstille en kandidat til prisen. Prisen består af en hovedprisen på 50.000 kroner og to priser på 10.000 kroner. Der bliver altså kåret tre vindere af Frivillighedsprisen.

Få mere at vide om frivillighedsprisen.

Kontakt

Har du spørgsmål til Frivillighedsprisen, så kontakt Mette Nikolajew Lund: mlu@rsyd.dk, telefon 2440 1114.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk