Dette er tekstversionen af Region Syddanmarks ph.d.-pulje
Klik her for at komme til den grafiske version af Region Syddanmarks ph.d.-pulje

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Region Syddanmarks ph.d.-pulje


Ph.d.-puljen i Region Syddanmark kan søges to gange årligt. Find vejledning og ansøgningsskema her på siden.

Der gives støtte til et årsværk á 554.000 kr. inklusiv studieafgift og overhead. Puljen støtter både projekter indenfor somatikken og psykiatrien i Region Syddanmark.

Læs oplaget for puljen i 2018 (pdf)

Sådan ansøger du

Du bør læse retningslinjen for puljen. Ansøgningen udfyldes via en elektronisk formular og skal indsendes inden den 15. marts 2018 kl. 24. Yderligere krav til ansøgningen er beskrevet i opslaget.

Elektronisk ansøgningsskema kan tilgås fra den 2. januar 2018.

Baggrund

For at sikre høj faglig kvalitet og udvikling i patientbehandlingen er det i stigende grad væsentligt, at sundhedsvæsenets ydelser er forskningsunderstøttede.

Regionsrådet vil derfor med ph.d.-puljen sikre, at flere af sundhedspersonalet i Region Syddanmarks sundhedsvæsen får mulighed for at tage en forskeruddannelse.

Et forskeruddannet personale er en forudsætning for, at Region Syddanmarks sundhedsydelser konstant udvikles, så patienterne tilbydes den bedste og mest effektive behandling, diagnose og forebyggelse.

Etableringen af Ph.d.-puljen skal ses som ét initiativ i den samlede indsats for at styrke sundhedsforskningen i Region Syddanmark. 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk