Dette er tekstversionen af Pressemeddelelser
Klik her for at komme til den grafiske version af Pressemeddelelser

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Pressemeddelelser


Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 1. oktober 2020
To medarbejdere og to borgere på socialtilbud i Nyborg testet positiv for COVID-19
To medarbejdere og to borgere på Region Syddanmarks sociale tilbud Engbo er blevet testet positive for COVID-19. De to medarbejdere har været i kontakt med i alt 16 borgere på tilbuddet. Engbo er godt i gang med isolering af borgere på centeret, smitteopsporing og test. Det er i den forbindelse, at to symptomfrie borgere er blevet testet positive.


Udsendt 1. oktober 2020
Korrektion af antal test for corona
Region Syddanmark har i de seneste uger udleveret tal for, hvor mange gange enkelte borgere i Region Syddanmark er blevet testet for corona. Desværre viser det sig nu, at de oplyste tal ikke er korrekte. Region Syddanmark beklager fejlen.


Udsendt 30. september 2020
Syddanskere skal have hurtig psykiatrisk vurdering
En ny aftale skal hjælpe syddanskere, der primært lider af stress, angst og depression i let til moderat grad med at få tid til psykiatrisk vurdering indenfor 14 dage.


Udsendt 29. september 2020
Mundbind skal bruges flere steder nu
Nu skal patienter og pårørende, der skal på sygehuset, undersøges af lægen eller besøge et socialt tilbud bruge mundbind, når de kommer tæt på andre.


Udsendt 29. september 2020
Region Syddanmark opretter flere retspsykiatriske sengepladser i Esbjerg fra 2021
Regionen styrker retspsykiatrien markant, når et nyt sengeafsnit med 15 retspsykiatriske sengepladser slår dørene op for patienter til september næste år. Det nye afsnit er en del af Psykiatriplan 2020-2024, og afsnittet bliver til ved at ombygge et almindeligt sengeafsnit hos psykiatrien i Esbjerg.


Udsendt 29. september 2020
Regionsrådet har vedtaget budget for 2021
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd vedtog mandag 28. september Region Syddanmarks budget for 2021. Dermed ligger det fast, hvordan de 27,3 mia. kr., som regionen har at gøre godt med i 2021, skal bruges. Langt de fleste penge går til drift af regionens sygehuse, men regionens stabile økonomi har også gjort det muligt at finde 25 mio. kr. til nye initiativer.


Udsendt 29. september 2020
12.000 sundhedsmedarbejdere skal blive lettere at forstå
Nu skal alle læger, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter på kursus i at kommunikere med patienter og pårørende på de syddanske sygehuse. Kurset skal forbedre kommunikationen mellem patienterne og medarbejderne, så begge parter undgår misforståelser. Det besluttede regionsrådet på sit møde mandag 28. september.


Udsendt 28. september 2020
Fynsk entreprenør skal bygge Steno Diabetes Center ved Nyt OUH
Det syddanske regionsråd besluttede i dag, at den fynske entreprenør 5E Byg skal bygge Steno Diabetes Center Odense som en del af Nyt OUH. Diabetescentret er dermed den tredje licitation, 5E Byg vinder på det nye universitetshospital i Odense.


Udsendt 22. september 2020
Ventetiderne falder
Region Syddanmark er godt i gang med at nedbringe ventetiderne og forventer at være på normalt niveau omkring årsskiftet.


Udsendt 22. september 2020
Regionsrådet - 28. september 2020
Information om regionsrådets møde 28. september 2020. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.

Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk