Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
To medarbejdere og to borgere på socialtilbud i Nyborg testet positiv for COVID-19
To medarbejdere og to borgere på Region Syddanmarks sociale tilbud Engbo er blevet testet positive for COVID-19. De to medarbejdere har været i kontakt med i alt 16 borgere på tilbuddet. Engbo er godt i gang med isolering af borgere på centeret, smitteopsporing og test. Det er i den forbindelse, at to symptomfrie borgere er blevet testet positive.
01.10.2020
Syddanskere skal have hurtig psykiatrisk vurdering
En ny aftale skal hjælpe syddanskere, der primært lider af stress, angst og depression i let til moderat grad med at få tid til psykiatrisk vurdering indenfor 14 dage.
30.09.2020
Regionsrådet har vedtaget budget for 2021
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd vedtog mandag 28. september Region Syddanmarks budget for 2021. Dermed ligger det fast, hvordan de 27,3 mia. kr., som regionen har at gøre godt med i 2021, skal bruges. Langt de fleste penge går til drift af regionens sygehuse, men regionens stabile økonomi har også gjort det muligt at finde 25 mio. kr. til nye initiativer.
29.09.2020
Mundbind skal bruges flere steder nu
Nu skal patienter og pårørende, der skal på sygehuset, undersøges af lægen eller besøge et socialt tilbud bruge mundbind, når de kommer tæt på andre.
29.09.2020
Virksomheder giver idéer til grønnere hospitaler
I dag er en virtuel "matchmaking" i gang mellem hospitalsfolk og virksomheder fra syv europæiske lande. Tre regioner har bedt om input til, hvordan hospitalerne konkret kan reducere fx affaldsmængder og energiforbrug. Håbet er, at den målrettede "speeddating" kan skubbe til den grønne omstilling i sundhedsvæsnet.
24.09.2020
Det dansk-tyske Interreg-samarbejde er sikret
Der kommer et nyt dansk-tysk samarbejde: Interreg 6A Deutschland-Danmark 2021-2026. Det glæder styregruppen for Interreg 6A, som holdt deres første møde onsdag 23. september.
23.09.2020
Ventetiderne falder
Region Syddanmark er godt i gang med at nedbringe ventetiderne og forventer at være på normalt niveau omkring årsskiftet.
22.09.2020
Svendborg Gymnasium vinder prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse
For anden gang har Region Syddanmark uddelt prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse. Prisen gik til Svendborg Gymnasium, der fik den overrakt mandag formiddag i forbindelse med en morgensamling.
21.09.2020
Realdania, KL og regionerne sætter turbo på de danske kommuners klimakamp
I nyt klimapartnerskab mellem Realdania, KL og de fem regioner inviteres alle landets kommuner til at blive en del af DK2020.
17.09.2020
Kun rejsende kan blive testet i Billund Lufthavn og ved grænseovergangene
Fra og med torsdag 17. september kan kun rejsende med en gyldig billet blive testet for COVID-19 i Billund Lufthavn. Samtidig begrænses testene ved den dansk-tyske grænse til kun at omfatte udlændinge samt borgere, der har været bortrejst i mindst et døgn. Det sker for at mindske presset på analysekapaciteten.
16.09.2020Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk