Skip til primært indhold

SARA projektet

SARA skal styrke det grænseoverskridende samarbejde om FN’s verdensmål ved at dele erfaringer, gensidig lære og udveksle viden, som kan understøtte og kvalificere partnernes og netværkspartnernes implementering af FN´s verdensmål i strategiarbejde.

Region Syddanmark er partner i projektet sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland, TREFOR, Wirtschaftsförderungsgesellschaft des Kreises Rendsburg-Eckernförde GmbH & Co. KG, Kreis Schleswig-Flensburg og KielRegion GmbH. Derudover deltager 11 andre danske og tyske aktører, bl.a. delstaten Slesvig-Holsten, Kreis Nordfriesland, SDU, Haderslev Erhvervsråd, Sønderborg Vækstråd, Tønder Erhvervsråd, Business Aabenraa og Region Sjælland, som netværkspartnere i projektet.

Partnerne inviterer andre kommuner og det private erhvervsliv til at samarbejde om viden og kompetenceopbygning om FN’s verdensmål ved bl.a. at holde workshops og dele erfaringer om, hvordan man opstiller mål, indsamler data og bruger indikatorer til at måle fremskridt.

Region Syddanmark er lead partner for projektet, der løber over to år. Projektet har et samlet budget på godt 1 mio.  EUR. Interreg 5A støtter projektet med et tilskud på ca. 650.000 EUR fra den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Læs mere om SARA-projektet

Logo Interreg

Yderligere oplysninger

Olav Sønderskov

Udviklingskonsulent

Sundhedsinnovation og Kultur


61 39 98 53
APPFWU02V