Skip til primært indhold

Interreg 5A Deutschland-Danmark

Den Europæiske Union står bag initiativet Interreg, der skal støtte og fremme samarbejde på tværs af EU’s landegrænser.

Interreg 5A Deutschland-Danmark er den femte generation af det dansk-tyske Interreg-samarbejde. Programmet bygger på resultater og erfaringer fra de tidligere Interreg 4A-programmer (Fehmarnbeltregion og Syddanmark-Schleswig-K.E.R.N.) Interreg 5A Deutschland-Danmark har til formål at fremme vækst og samarbejde hen over grænsen inden for bl.a. erhverv, beskæftigelse, uddannelse og kultur.I perioden 2014-2020 får programmet tildelt 672 mio. kr. fra den Europæiske Fond for Regionaludvikling.Pengene skal bruges til at støtte dansk-tyske udviklingsprojekter.

Region Syddanmark er partner i programmet sammen med Region Sjælland og 9 tyske kredse og byer. For at sikre størst mulig udvikling i Region Syddanmark har regionen lagt op til en proaktiv tilgang til udviklingen af strategiske projekter, der kan bidrage til udvikling i grænseregionen.

Læs mere om Interreg 5A Deutschland-Danmark-programmet via nedenstående link, hvor bl.a. også forskellige dokumenter vedr. samarbejdsprogrammet er tilgængelige:

http://www.interreg5a.eu/dk/

Logo Interreg

Yderligere oplysninger

Kasper Westh

Chefkonsulent

Sundhedsinnovation og Kultur


29201456
APPFWU01V