Skip til primært indhold

Særligt for patienter, der er nyhenvist til udredning/undersøgelse

Du har mulighed for at selv at henvende dig til et privathospital, hvis du er nyhenvist til udredning eller undersøgelse.

Hvis du er borger i Region Syddanmark, og venter på at blive udredt eller få foretaget en diagnostisk undersøgelse, har du mulighed for selv at finde og kontakte et privathospital, som kan undersøge dig på regionens regning. Muligheden gælder dog kun patienter, der er nyhenviste til udredning eller undersøgelse. For at benytte tilbuddet skal du bruge det indkaldelsesbrev, som du har modtaget fra et af regionens sygehuse.

OBS: Muligheden gælder ikke for patienter, der er henvist til behandling.

Du skal selv gøre følgende hvis..

  • Besøg hjemmesiden www.sygehusvalg.dk, hvor du kan se hvilke privathospitaler, der kan udrede/undersøge dig. Vi opfordrer dig til at vælge et privathospital i nærheden af, hvor du bor.
  • Hvis du kan finde et privathospital, der kan udrede/undersøge dig, kontakter du selv privathospitalet  direkte ved at ringe på det telefonnummer, der fremgår af www.sygehusvalg.dk. Privathospitalet vil herefter finde ud af, om det har mulighed for at udrede/undersøge dig.
  • Du SKAL medbringe dit indkaldelsesbrev fra det regionale sygehus samt din henvisning, som du kan finde på sundhed.dk, til privathospitalet, du ønsker at blive udredt/undersøgt på.
  • Hvis du ikke kan finde den undersøgelse, som du er henvist til, eller hvis der ikke er et privathospital, der tilbyder undersøgelsen, skal du kontakte Den Regionale Visitation på tlf. 76 63 14 75 eller via denne kontaktformular.

NB. Hvis du er henvist til behandling, skal du udfylde denne kontaktformular for at få hjælp til at blive visiteret til et privathospital.

Hvad skal du gøre hvis..

  • Hvis du vil beholde tiden, skal du ikke foretage dig noget
  • Du kan evt. blive behandlet på et privathospital. Denne rettighed hedder " det udvidede frie sygehusvalg"
  • Du kan ringe til Den Regionale Visitation på tlf. 76 63 14 75 for at høre om dine muligheder eller du kan indsende denne kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.
  • Du kan ringe til Den Regionale Visitation på tlf. 76 63 14 75, så vil vi forsøge at hjælpe dig
APPFWU02V