Mød it-udvikler Casper Christensen

Medarbejderportræt af it-udvikler Casper Christensen i Regional IT

Billede af Casper Christensen

Casper udvikler apps til regionens medarbejdere

Jeg er uddannet datamatiker og blev ansat i 2019, hvor jeg var med til at starte Regional ITs app-team op fra bunden. Det var en lærerig proces, og det var spændende at være med til at sætte retningen for det nye team.

I dag er vi 3 i teamet; 2 udviklere og 1 UX-designer.

Vores opgave er at udvikle mobil-apps til Android og iOS til regionens medarbejdere. Vi er fx på vej med appen ”Sydkørsel”, som skal gøre det nemt og hurtigt for medarbejdere at registrere deres kørsel og få kørselsudgifterne refunderet.

Jeg programmerer primært i Swift og Java og samarbejder tæt med vores backend-team, som sørger for de backend-services og integrationer, som vores apps skal snakke sammen med.

Det er altafgørende, at design og funktionalitet spiller, så regionens it-systemer er nemme at gå til for brugerne. Derfor arbejder vi agilt med designsprints og prototyper, som vi løbende tester og forbedrer, inden den færdige app er klar til at komme ud til slutbrugerne.

Med ”Sydkørsel” inviterede vi eksempelvis et udkørende sygeplejerske-team ind, så de kunne teste appen og give os feedback. Det er fedt at være i tæt dialog med dem, der rent faktisk vil få glæde af appen.

Vi er tætte kollegaer

En af de ting, der har overrasket mig positivt er, hvor tætte vi er i afdelingen. Jeg snakker med min nærmeste leder stort set hver dag, og i teamet har vi daglige morgenmøder, hvor vi får vendt: Hvordan går det? Hvilke opgaver er vi i gang med? Og er der udfordringer?

På den måde er vi gode til at holde hinanden opdateret på, hvad vi hver især sidder og arbejder med. Det er dejligt, at der er plads til råd, vejledning og også ind imellem et skulderklap fra sine kollegaer. Man kan altid gå ind til en kollega, hvis der er noget, man gerne vil have svar på.

Det er en stor styrke, at kunne få konstruktiv sparring fra kollegaerne, og der er også gode muligheder for at komme på kursus, så man kan hele tiden udvikle sine kompetencer og holde sig fagligt opdateret.