Skip til primært indhold

Lægerne Vestergade i Vejen søger 1-2 kompagnoner

Lægepraksis søger nye lægekollegaer. Det gode lægeliv findes i Vejen. Læs mere om praksis nedenfor.

Vi søger 1-2 nye lægekollegaer, der ligesom os møder glad på arbejde og som glæder sig til at møde patienterne og de daglige arbejdsopgaver med engagement og godt humør. Vi ønsker en læge som sætter fagligheden og det fælles samarbejde højt, samt vil være med til at skabe udvikling i praksis.

Om praksis 

Lægehuset består af et stabilt og engageret personale med 3 faste læger, 1 sekretær, 2 sygeplejersker og 1-2 uddannelseslæger og du vil blive mødt positivt og værdsat af dine patienter og kollegaer. Vi har et godt samarbejde med kommune og hjemmepleje og en af vores læger har plejehjemsfunktion. Vi sætter pris på at kunne give tid samme dag til stor patienttilfredshed.

Klinikken er veldreven og fremstår med store, lyse og veludstyrede konsultationsrum, samt et veludstyret laboratorium, hvor der er mulighed for hurtig CRP, Hb, blodsukker og leuc+diff, urindyrkning og mikroskopi. Derudover laver vi i det daglige LFU, ekg og har en lille skadestue til lettere skader og sårbehandling.

Klinikken er tilknyttet områdets klynge og vi ønsker at opretholde et fagligt højt niveau og et godt uddannelsesmiljø, og prioriterer derfor ugentlig undervisning og sørger for løbende opdateringer af vores instrukser. Der er daglig supervision med vores uddannelseslæger.

Vi lægger vægt på daglig arbejdsglæde og vægter det sociale miljø højt, med fælles formiddags- og frokostpause, samt onsdagskage og rundstykker om fredagen.

To gange om året planlægges udflugt eller arrangement hvor alt personale deltager.

Sygeplejerskerne arbejder med selvstændige konsultationer og vi har veltilrettelagte kronikerkontroller (DM2, hjertesvigt og KOL), hvor sygeplejerskerne varetager al forberedelse til årskontrollerne, hvorefter de ses af en læge. Der er god mulighed for faglig sparring med dine kolleger i løbet af dagen.

Praksis ligger i gå-afstand til banegården og med få minutters kørsel til motorvejen. Vejen er en velfungerende og voksende erhvervsby med gode handels- og indkøbsmuligheder. Kendt for sit flotte idrætscenter og mange aktivitetsmuligheder. Der er en by med mange børnefamilier og gode skolefaciliteter.

Lægerne Vestergade, Vejen
Venteværelse, Lægerne Vestergade Vejen
Konsultationslokale - Lægerne Vestergade Vejen

Kontakt praksis 

Har du/I lyst til at være en del af vores team og være med til at vores patienter føler sig i trykke hænder, så hører vi rigtigt gerne fra dig/jer. Kontakt venligst praktiserende læge Anette Faber Svane pr. telefon: 4111 3968 eller pr. mail: svanelaege@gmail.com

Lægerne Vestergade
Vestergade 2D, 1. sal
6600 Vejen

Klinikkens telefon: 75 36 52 22.

APPFWU01V