Skip til primært indhold

Lægehuset Zachariassen i Løjt søger en ansat læge 3 dage om ugen

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Aabenraa. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Er du uddannet almen mediciner og kunne du tænke dig at arbejde med almen medicinsk problemstillinger i et fagligt inspirerende team ved lægehuset Zachariassen i klinikken i Løjt? Vi tilbyder et job tre dage om ugen som fast vikar. Stillingen ønskes besat snarest eller efter aftale af en speciallæge i almen medicin. Din hovedfunktion er konsultationer og forfaldent arbejde i dag tid. Du vil desuden have et tæt samarbejde med øvrige kollegaer fra andre faggrupper og afdelinger.

Om praksis

Vi driver en stor klinik som er fordelt på to lokationer, i Løjt og Sønderborg. Der varetages behandling af ca. 2500 patienter. Vores aktiviteter spænder bredt og omfatter hele det almen medicinske spektrum. Vi behandler de fleste akutte lidelser i samarbejde med sygeplejersken. Vi har på begge lokationer skadestuefunktion hvor vi modtager ortopædiske skader og akutte medicinske sygdomme. Vi har udstyr til  diagnostik af galdesten, tidlig graviditet og led lidelser i form af ultralyds apparat.  Vi har et sygeplejerskedrevet diabetes og KOL team, der selvstændigt varetager kontrol konsultationer. Samtidig modtager sygeplejersken akutte patienter hvor der er mulighed for supervision med en læge. Vi er involveret i skabelsen af en ny klinik  og moderne drevet klinik hvor faggrupper samarbejder om at løse borgers problemstillinger. Nye initiativer er i støbeskeen.
Med alle disse forskellige grene af almen medicinsk behandling på samme lokation, har vi daglig sparring faggrupperne imellem. Dette samarbejde vil vi gerne udbygge. Dette tænker vi gøres bedst ved indgående kendskab til hinandens funktionsområder.
Aktuelt er vi 2 speciallæger i almen medicin og et skiftende antal KBU-læger. To sygeplejersker og en praksis manager. 

Om klinikken i Løjt 

Klinikken er indrettet i helt nye lyse imødekommende kliniklokaler, og er fast bemandet med sygeplejerske som varetager kroniker kontrol. Modtager akutte patienter og ligger plan i samarbejde med læge. 

Om området 

Begge klinikker er beliggende i kort afstand af akut sygehus.  Der er flere speciallæge praksisser i nærområdet, som der er rigtig fint samarbejde med.

Kvalifikationer 

Hovedarbejdssted er klinikken i Løjt, Åbenrå. Da klinikken også har lokaler i Sønderborg, kan der forekomme perioder med arbejde i Sønderborg. Der er mulighed for at tilgodese særlige interesser efter aftale (herunder forskning og udvikling) i arbejdsfunktion og -tilrettelæggelse. Du vil blive ansat på afdelingslæge lignende vilkår. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  

Kontakt praksis 

Ansøgning + CV sendes til klinik@laegehusetzachariassen.dk - hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte ledende læge: Jørn Zachariassen på telefon: 24258880. 
Ansættelse hurtigst muligt.

Lægehuset Zachariassen
Løjt Storegade 10
6200 Aabenraa 

 

APPFWU01V