Skip til primært indhold

Lægehuset i Bylderup-Bov søger en kompagnon

Lægepraksis søger en eller to nye lægekollegaer. Det gode lægeliv findes i Bylderup-Bov. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Har du lyst til at prøve livet i en landpraksis i Sønderjylland som kompagnon, eller er I to der kunne tænke jer at få praksis sammen, så skal du/I henvende jer her.
Jeg er 64 år og håber, at kunne fortsætte med at arbejde i 2-3 år endnu. Er I to der vil overtage nu og ønsker I, at jeg stopper er jeg også åben for det. Der er en reel mulighed for, at ansøge regionen om en ekstra kapacitet. 

Om praksis 

Jeg har en god praksis med godt 2100 patienter. Der er aktuelt kun åbent for tilgang for borgere i klinikkens postnummer. Vi har et dejligt arbejdsklima, og føler ikke at arbejdsdagen er stresset. Vi har tid til de enkelte konsultationer og en lille snak indimellem om andet end sygdom. Jeg har familier hvor vi har 3 generationer tilmeldt praksis, og har fulgt den midterste generation fra vuggen af, så vi kender vores patienter. Der er en god indtjening i praksis, også hvis man er to. 

Praksis ligger i Bylderup-Bov og har jævnligt uddannelseslæger i form af KBU-læger og alle faser i uddannelsen til speciallæge i almen medicin.

Jeg er indstillet på, at med en ny kompagnon, skal driften af praksis nytænkes og aftales, der er ikke noget der hedder plejer.

Venteværelse

Kontakt praksis 

Kontakt venligst praktiserende læge Jens-Erik Larsen på mail: laegernebb@dadlnet.dk , hvis du vil høre mere eller besøge praksis.

Lægehuset Bylderup-Bov
Bygade 35B
6372 Bylderup-Bov

APPFWU01V