Skip til primært indhold

Lægehuset i Bylderup-Bov søger en kompagnon

Lægepraksis søger en eller to nye lægekollegaer. Det gode lægeliv findes i Bylderup-Bov. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Har du lyst til at prøve livet i en landpraksis i Sønderjylland som kompagnon indtil jeg stopper, eller vil du købe og sidde solo, eller er I to der kunne tænke jer at få praksis sammen, så skal du/I henvende jer her.
Jeg er tæt på 65 år og håber, at kunne fortsætte med at arbejde i 1-1½ år endnu, men er også indstillet på at stoppe nu, hvis det er det du/I ønsker. Praksis har aktuelt kun en kapacitet, men der er en reel mulighed for, at ansøge regionen om en ekstra kapacitet. Praksis har indtil for 4 år siden haft 2 kapaciteter, og der er ledige ydernumre i området, og generelt mangel på læger.

Om praksis 

Jeg har en god praksis med godt 2000 patienter. Jeg har lige fået lukket for tilgang af patienter. Vi har et dejligt arbejdsklima, og føler ikke at arbejdsdagen er for stresset. Vi prøver stadig, at have tid til de enkelte konsultationer og en lille snak indimellem om andet end sygdom. Jeg har familier hvor jeg har 3 generationer tilmeldt praksis, og har fulgt den midterste generation fra vuggen af, så jeg kender mine patienter. Der er en god indtjening i praksis, også hvis man er to, og den kan sagtens øges. 

Praksis ligger i Bylderup-Bov og har jævnligt uddannelseslæger i form af KBU-læger og alle faser i uddannelsen til speciallæge i almen medicin.

Jeg er indstillet på, at med en ny kompagnon, skal driften af praksis nytænkes og aftales, der er ikke noget der hedder plejer.

 

Venteværelse

Kontakt praksis 

Kontakt venligst praktiserende læge Jens-Erik Larsen på mail: laegernebb@dadlnet.dk , hvis du vil høre mere eller besøge praksis.

Lægehuset Bylderup-Bov
Bygade 35B
6372 Bylderup-Bov

APPFWU01V