Skip til primært indhold

Lægerne i Bjert søger 1 - 2 speciallæger i almen medicin

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Bjert. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

I forbindelse med udvidelse af praksis, samt generationsskifte, vil vi gerne i kontakt med 1 - 2 speciallæger i almen medicin, som har lyst til kompagniskab eller er I 2 studiekammerater som drømmer om at komme i samme praksis, så er muligheden for begge dele hos Lægerne i Bjert.

Vi forestiller os vikaransættelse inden eventuelt kompagniskab.

Om praksis

Der har været lægehus på dette sted i Bjert siden 1877. Det nuværende lægehus blev bygget i 1991 og er løbende vedligeholdt med nyanlagt parkeringsplads med handicapvenlig adgang fra 2020. Velfungerende it-systemer - IT: XMO med integreret ekg og lfu, Telefoni: IP Nordic. Klinikken er akkrediteret i december 2018. Lægehuset ejes af Lægerne i Bjert I/S ved Anette Johannessen og Anne Brahe.

Kolding by har udviklet sig og udvikler sig fortsat mod syd/øst i områderne Tved, Rebæk, Dalby, Vonsild og Bjert.

Praktiserende læge i Bjert

Som praktiserende læge i Bjert, bliver du mødt meget positivt og værdsat af dine patienter, kolleger og det kontaktnet vi har i praksis.

Anne Brahe (66 år) overtog praksis i 1987 og bor ved siden af Lægehuset i Bjert. Anette Johannessen (44 år) blev kompagnon i 2018. Anette bor i Sdr. Stenderup – 3 km. fra Bjert med sin familie. Vores prioriteter er arbejdsglæde, faglig og personlig udvikling samt en god balance mellem arbejds- og familieliv. Det giver en god meningsfuld hverdag, hvor vi behandler efter en høj faglig standard. Det medfører, at vi konstant har patienttilgang, da patienterne føler sig hørt og i ”trygge hænder”.

Vi søger læger, der på tilsvarende vis har samme holdninger, og er parat til at møde patienterne og de daglige opgaver med engagement og godt humør.

Lægehuset i Bjert

Mere information om praksis 

  • 4400 patienter
  • Velindrettet klinik i egne lokaler i smukke omgivelser
  • Et godt team af ansatte: 1 sygeplejerske, 1 bioanalytiker samt 1 sekretær
  • En praksis i stadig udvikling
  • God indtjening
  • Godt samarbejde med forskellige samarbejdspartnere (andre læger, fysioterapeuter, apotek og hjemmepleje)
  • Vagtring med vores nabolæger i Christiansfeld og Hejls til bl.a. dækning ved kursus, ferie, sygdom m.m.

Kontakt praksis 

Er du interesseret? 

Kontakt praktiserende læge:
Anne Brahe på mail johnny@jabrahe.dk eller telefon 29 45 76 30 eller Anette Johannesen på mail a.johannessen@live.dk eller telefon 26 20 50 55

Vi viser meget gerne rundt i klinikken og området, og så vi kan høre mere om dine ønsker.

Lægerne i Bjert
Gammel Bjert 26
6091 Bjert

Lidt om byen/området 

Bjert er et hyggeligt lokalsamfund, hvor følgende værdier har højeste prioritet:

Skøn natur:                                   
Hele Stenderuphalvøen er meget naturskøn med skov og strand tæt på. Der findes flere shelter bopladser i skovene og ved strandene.

Sportsaktiviteter indendørs:
Sportshal med mange sportsgrene og motionscenter.

Sportsaktiviteter udendørs:
Sportsplads, tennis, cykling, kajakroning m.m.

Godt naboskab/fællesskab:
4 bofællesskaber, meget aktiv beboerforening, lokalavis, lokal musikfestival m.v.

Gode indkøbsmuligheder:
Rema 1000

”Den Gamle Brugs” Et unik og meget værdsat samlingssted, som indeholder Gårdbutikssalg, Danmarks bedste brødbager, vin, øl, spiritus, delikatesser, kunst samt vinbar med musikarrangementer.

Sdr. Bjert Kro med fremragende ala-carte restaurant samt flere selskabslokaler og værelser. Indenfor de sidste år kåret som Danmarks bedste landevejskro og med en kroejer der har vundet flere kokkekonkurrencer.

Gode forhold til børnefamilier:
God skole - ca. 500 elever (0 – 9. klasse – 2 spor) samt gode børneinstitutioner (Vuggestuer/dagpleje, børnehaver og SFO)

Bjert har en af landets største og ældste landsbykirker. Der er en meget moderne og aktiv menighed. Gennemsnitsalderen i Bjert er 41 år, og området udvikler sig konstant - p.t. er der over 100 boliger på vej.

APPFWU01V