Skip til primært indhold

Rådhuslægerne i Haarby søger en ny kompagnon

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Haarby. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Hvis du går med en drøm om at overtage en sund, energisk og spændene praksis, så har du nu chancen. Da Erland, vores ældste kollega og læge, har besluttet at skulle bruge sine sidste år som læge, på anden vis, søger vi nu en Almen Mediciner, som er frisk på at overtage hans plads, og være med til at videreudvikle og drive vores skønne praksis som ny kompagnon i Rådhus Lægerne - Hårby.

Derfor ønsker Erland at afhænde eller indgå i en generationsskifteaftale, som giver gode muligheder for fleksibel arbejdstid i overdragelsesperioden, der kan være ideel for potentiel børnefamilie.

Om praksis 

Vores 2 mandspraksis består af et yderst professionelt, engageret og stabilt personale fordelt på hhv., 2 sygeplejersker, 3 lægesekretærer, samt en uddannelseslæge. Sygeplejerskerne har selvstændige konsultationer, og lægesekretærerne udfører parakliniske opgaver samt lettere selvstændige konsultationer.

Praksis har tilknyttet lige knap 3.500 søde patienter, og er placeret i Hårby omgivet af et fantastisk lokalt miljø, kun ca. 30 min kørsel fra Odense. Vi har et stærkt kollegialt samarbejde både i egen praksis og med nabopraksis (Haarby Lægerne), og er del af en vagtring med 3 andre praksis, der tager sig af akutte henvendelser alle hverdage mellem 12.30-16.00.

Haarby Sundhedshus, er en konstellation af 2 almene praksis, kiropraktor, fysioterapeut, statsautoriseret fodterapeut,psykoterapeut og en Kraniosacralterapeut, som skaber et utroligt dynamisk og godt tværfaglig samarbejde.

Muligheden for overtagelse af praksis er fleksibel og kan tilpasses efter købers behov. Der vil være mulighed for en flydende overgang over en given periode, eller en direkte overtagelse.

Teknisk og praktisk info

  • Fuldt opdateret lægesystem XMO, med fælles journalsystem med nabopraksis
  • Fælles laboratorium med nabopraksis
  • Sundhedshuset ejes af de 5 læger i de to praksis (fuldt udlejet)

Kontakt praksis 

Vi byder meget gerne på en rundvisning af vores Sundhedshus og praksis.
Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt praktiserende læge Erland Christoffersen pr. mail: erlandmc@dadlnet.dk eller pr. telefon: 41117734. 
www.rådhuslægerne-hårby.dk 

Rådhuslægerne 
Møllevej 2
5683 Haarby

Her kan du kigge nærmere og få en virtuel rundtur i byen: https://haarby360.dk 

By og omegn 

Haarby er en dejlig lille by på Vestfyn med knap 2.500 indbyggere, i landlige omgivelser, med livligt forretnings- og foreningsliv, ca. 30 min. kørsel fra Odense.
Det er både naturskønt og fyldt med liv, med gode institutioner, skole til og med 9. klasse, samt gymnasie og handelsgymnasie blot 6 km væk.

Rådhuslægerne i Haarby
Venteværelse
Rådhuslægerne i Haarby
Rådhuslægerne - Haarby
APPFWU01V