Skip til primært indhold

Rådhuslægerne i Haarby søger en kompagnon, fast vikar eller ansat læge

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Haarby. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Vi er en hyggelig og spændende praksis, med ca. 3300 søde patienter i alle aldre. Vi er beliggende i Haarby på Vestfyn kun 30 min fra Odense.

Rådhuslægerne-Hårby, er en kompagniskabspraksis med 2 lægekapaciteter. Derudover har vi i teamet, en deltidsansat læge, lægevikarer efter behov og uddannelseslæger. Det meget flittige og søde personale består af, to sygeplejersker og tre klinikpersonaler.

Vi er en del af Haarby sundhedshus, hvor man udover vores gode kollegaer Haarbylægerne, finder kiropraktor, fodterapeut, psykoterapeut og kranio Sakral terapeut. Som vi alle har et rigtig godt samarbejde med.

Vi kan tilbyde dig; en hverdag, med spændende opgaver. Vi har alle patientgrupper, så det kan både være kronikere, psykiske, akutte ( skader + virale + sutur, m.m.) børn, smerte, ortopædiske,  -patienter, der fylder dit skema.

Du vil indgå i et team, der ligger stor vægt på, at alle er glade for at komme på arbejde.  Vi hjælper og respekterer hinanden, så alle fungerer bedst på deres pladser, både fagligt, og personligt.

Vi er meget sociale, og fordi vi også er sjove og søde i fritiden, har vi et festudvalg der flere gange om året, arrangerer ture ud af huset.

Kontakt praksis 

Vi byder meget gerne på en rundvisning af vores Sundhedshus og praksis. Du kan kontakte os på mail: laegerne@raadhuslaegerne-haarby.dk eller ved sms/opkald til Mia Skytte på 50830575. 

Rådhuslægerne 
Møllevej 2
5683 Haarby

Her kan du kigge nærmere og få en virtuel rundtur i byen: https://haarby360.dk 

By og omegn 

Haarby er en dejlig lille by på Vestfyn med knap 2.500 indbyggere, i landlige omgivelser, med livligt forretnings- og foreningsliv, ca. 30 min. kørsel fra Odense.
Det er både naturskønt og fyldt med liv, med gode institutioner, skole til og med 9. klasse, samt gymnasie og handelsgymnasie blot 6 km væk.

Rådhuslægerne i Haarby
Venteværelse
Rådhuslægerne i Haarby
Rådhuslægerne - Haarby
APPFWU01V