Skip til primært indhold

Familielægerne Lotzes have i Odense søger en kompagnon eller en ansat læge

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Odense. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Speciallæger (eller kommende) i almen medicin søges til ledig kapacitet i løbet af 2022. På sigt mulighed for kompagniskab eller fast ansættelse i paragraf 20. Mulighed for deltid.

Klinikken er en gedigen og moderne 2-mandspraksis med traditionelle værdier og som er i tilvækst med stort potentiale. Klinikken har dybe rødder og eksisteret gennem årtier med adskillige generationer af familier. Klinikken har pt. knap 2.600 patienter heraf 400 børn. Der er tilvækst af patienter og dygtigt erfarent personale (sygeplejerske, jordemoder, 2 sekretærer) samt fokus på trivsel og udvikling samt fagligt højt niveau med patienten som centralt omdrejningspunkt.

Vi deltager i uddannelsen af læger både præ -og postgraduat. Vi er beliggende på det nye Torv ved H.C. Andersens museum med elevator, letbane, P-kælder og gratis parkering lige ved døren. Lokalerne er lejet og nyrenoverede.

 

Venteværelse
Personale - Familielægerne Lotzez Have Odense
Venteværelse
Konsultationsrum

Kontakt praksis 

Vi håber ovenstående har vagt din interesse og du skal være hjerteligt velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål. Skriv eller ring til praktiserende læge Heidi Henriette Madsen på telefon: 21902446 eller via mail: mail@familielaegerne-lotzeshave.dk 

Familielægerne Lotzes Have
Torvegade 5 2.2
5000 Odense C 

APPFWU02V